20-tonns ismaskinskid til Torsvåg

Posted by:

Vi har hatt gleden av å kontrahere en imaskinskid på 20 tonn til Torsvågbruket. Torsvågbruket AS er en del av Norfra AS som også eier Nordvågen AS, hvor vi nylig har levert en 35-tonns ismaskinskid. Vi lever av fornøyde kunder og setter stor pris på ordren. Vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid.

Les mer

Ismaskin til Hordaland

Posted by:

Vi har hatt gleden av å selge en VT-100 ismaskin til Brandasund i Bømlo kommune, nærmere bestemt til Brandasund Fiskemottak AS. Ismaskinen har en kapasitet på 5 tonn i døgnet. Utstyret leveres i midten av mars. Vi takker for ordren og ser fram til et godt samarbeid.

Les mer

35 tonns ismaskin til Nordvågen AS

Posted by:

Vi har hatt gleden av å inngå kontrakt med Nordvågen AS om leveranse av komplett ismaskinskid. Ismaskinen har en kapasitet på 35 tonn i døgnet. Ismaskinskiden er tilpasset eksisterende islager og utleveringssystem. Anlegget leveres i slutten av februar. Vi takker for ordren og ser som alltid fram til et godt samarbeid.

Les mer

Ny ismaskin til North Capelin

Posted by:

Vi har hatt gleden av å levere ny ismaskin til North Capelin som eies av Norway Pelagic. Ismaskinen er av type VT-100 med luftkjølt kondensator, og har en kapasitet på 5 tonn i døgnet. Vi takker for leveransen og ser fram til et godt samarbeid.

Les mer

Vi vant næringslivspris

Posted by:

Vi vant Finnmarkskonferansens næringslivspris 2014. Juryens begrunnelse: «Vinneren av årets næringslivspris har vært i drift siden 1981, og har over mange år lyktes med å bygge seg opp lokalt, regionalt og nasjonalt. Bedriften har en solid økonomi, de er framtidsrettet, og har et av Norges fremste kompetansemiljø innenfor sitt fagfelt. De satser stort på rekruttering av lærlinger lokalt, og prioriterer etterutdanning og sertifisering for å være konkurransedyktige i markedet. Bedriften besitter høy teknologisk kompetanse, og har blant annet utviklet en av ...

Les mer

Isanlegg til Brødrene Karlsen

Posted by:

Vi har inngått avtale med Brødrene Karlsen AS på Husøy i Senja om leveranse av et komplett isanlegg. Isanlegget vil bestå av islager og rakesystem, automatisk utleveringssystem samt ismaskin med kuldeanlegg. Islageret vil ha en kapasitet på nesten 50 tonn, mens produksjonskapasiteten vil være ca 35 000 kg is pr. døgn. Vi takker for ordren, og ser fram til et godt samarbeid.

Les mer

Nordens største slush-anlegg

Posted by:

Vi har fått bestilling fra Norway Seafoods AS på et av nordens største slush-anlegg. Anlegget som skal leveres har en kapasitet på 10 000 kg slush pr. time til 22 forskjellige utleveringspunkter. I tillegg har Norway Seafoods investert i nytt islager og rakesystem med kapasitet på over 50 tonn. – Vi er takknemlige og stolte over å få være med i en prosess der kvalitet i alle ledd er fokus. Sammen med Norway Seafoods får vi være med å bidra ...

Les mer

Grieg Seafood

Posted by:

Vi har ingått avtale med Grieg Seafood Finnmark AS om leveranse av en Vogt MHG-A ismaskin på skid med komplett kuldeanlegg. Total kapasitet er ca 32 tonn pr. døgn. Ismaskinen skal leveres i slutten av 3. kvartal. Vi takker for ordren og ser fram til et godt samarbeid.

Les mer
Page 1 of 2 12