20-tonns ismaskinskid til Torsvåg

Posted by:

Vi har hatt gleden av å kontrahere en imaskinskid på 20 tonn til Torsvågbruket. Torsvågbruket AS er en del av Norfra AS som også eier Nordvågen AS, hvor vi nylig har levert en 35-tonns ismaskinskid. Vi lever av fornøyde kunder og setter stor pris på ordren. Vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid.

Les mer

Ismaskin til Hordaland

Posted by:

Vi har hatt gleden av å selge en VT-100 ismaskin til Brandasund i Bømlo kommune, nærmere bestemt til Brandasund Fiskemottak AS. Ismaskinen har en kapasitet på 5 tonn i døgnet. Utstyret leveres i midten av mars. Vi takker for ordren og ser fram til et godt samarbeid.

Les mer

35 tonns ismaskin til Nordvågen AS

Posted by:

Vi har hatt gleden av å inngå kontrakt med Nordvågen AS om leveranse av komplett ismaskinskid. Ismaskinen har en kapasitet på 35 tonn i døgnet. Ismaskinskiden er tilpasset eksisterende islager og utleveringssystem. Anlegget leveres i slutten av februar. Vi takker for ordren og ser som alltid fram til et godt samarbeid.

Les mer

Ny ismaskin til North Capelin

Posted by:

Vi har hatt gleden av å levere ny ismaskin til North Capelin som eies av Norway Pelagic. Ismaskinen er av type VT-100 med luftkjølt kondensator, og har en kapasitet på 5 tonn i døgnet. Vi takker for leveransen og ser fram til et godt samarbeid.

Les mer

Vi vant næringslivspris

Posted by:

Vi vant Finnmarkskonferansens næringslivspris 2014. Juryens begrunnelse: «Vinneren av årets næringslivspris har vært i drift siden 1981, og har over mange år lyktes med å bygge seg opp lokalt, regionalt og nasjonalt. Bedriften har en solid økonomi, de er framtidsrettet, og har et av Norges fremste kompetansemiljø innenfor sitt fagfelt. De satser stort på rekruttering av lærlinger lokalt, og prioriterer etterutdanning og sertifisering for å være konkurransedyktige i markedet. Bedriften besitter høy teknologisk kompetanse, og har blant annet utviklet en av ...

Les mer