Isanlegg til Brødrene Karlsen

Posted by:

Vi har inngått avtale med Brødrene Karlsen AS på Husøy i Senja om leveranse av et komplett isanlegg. Isanlegget vil bestå av islager og rakesystem, automatisk utleveringssystem samt ismaskin med kuldeanlegg. Islageret vil ha en kapasitet på nesten 50 tonn, mens produksjonskapasiteten vil være ca 35 000 kg is pr. døgn. Vi takker for ordren, og ser fram til et godt samarbeid.

Les mer

Nordens største slush-anlegg

Posted by:

Vi har fått bestilling fra Norway Seafoods AS på et av nordens største slush-anlegg. Anlegget som skal leveres har en kapasitet på 10 000 kg slush pr. time til 22 forskjellige utleveringspunkter. I tillegg har Norway Seafoods investert i nytt islager og rakesystem med kapasitet på over 50 tonn. – Vi er takknemlige og stolte over å få være med i en prosess der kvalitet i alle ledd er fokus. Sammen med Norway Seafoods får vi være med å bidra ...

Les mer

Grieg Seafood

Posted by:

Vi har ingått avtale med Grieg Seafood Finnmark AS om leveranse av en Vogt MHG-A ismaskin på skid med komplett kuldeanlegg. Total kapasitet er ca 32 tonn pr. døgn. Ismaskinen skal leveres i slutten av 3. kvartal. Vi takker for ordren og ser fram til et godt samarbeid.

Les mer